martes, 7 de abril de 2009

Tremola Phelps!!





Comencem a preparar els Jocs Olímpics del 2028!!!!

Comencem a recòrrer món... (de nou)

Com el nom del blog indica, la ideal principal quan vam iniciar el blog era comentar una mica els nostres viatges, les sortides que fèiem, etc.

Heu pogut comprovar que en els últims temps ens haviem oblidat d'aquest aspecte i estàvem molt monotemàtics per l'arribada de l'Isaac.

Doncs bé, des de fa poc temps, hem començat a fer algun que altre petit desplaçament als quals obviament l'Isaac ens ha acompanyat i d'aquesta forma l'iniciem en la nostra afició viatgera...

Ara fa uns dies ens van convidar a una festa sorpresa per l'aniversari de l'Àlex que es feia a una casa que la família de l'Anna té a l'Argentera, prop de Reus (gran poble de menys de 10km2 i 156 habitants).

La veritat és que majoritàriement les persones que estàvem allà no ens coneixíem massa els uns als altres però va resultar un cap de setmana inoblidable. El poble va resultar molt maco (es troba just a sota del castell d'Escornalbou) i la estada a la casa i els àpats fantàstics.

Us deixem algunes fotos de l'esdeveniment...

L'Otto ens dona la benvinguda:


Tota la troupe:


L'Isaac i els seus nous colegues Otto i Gerard de marxa per l'Argentera:


Els gens frikis de l'Isaac li fan fer nous amics:


L'Otto no es queda curt:


Dos exemples del ritme frenètic del cap de setmana:



A tots els que vau ser allà us volem dir que vam disfrutar molt amb vosaltres, i sobre tot, felicitar a l'Anna i l'Àlex per organitzar la trobada i fer que tot fós memorable.