viernes, 1 de junio de 2007

Cine-fòrum

Aquesta nit tenim sessió de cine-fòrum alternatiu a casa. Veurem una d'aquelles obres de cinema de culte (o cinema culte, com volgueu) que han fet història o si més no han impactat molta gent; a tots els que una nit de fa uns quants anys estavem apilonats al bar "Pepe" de Poblenou, birra en mà, perduts en les més diverses disertacions filosòfiques.

jueves, 31 de mayo de 2007

ressaca

1 1 f. [LC] Moviment de retrocés de l’aigua que ha avançat riba amunt després de desfer-se l’onada.
1 2 f. [TRA] Corrent d’aigua que es genera dins un port o una badia tancada, especialment de moviment vertical, semblant a la marea.
2 f. [LC] Pesadesa de cap produïda per una ingestió massiva o excessiva d’alcohol o d’una altra droga.

Avui, en el meu cas, es tracta sens dubte de la tercera entrada. I com diu tot bon resacós, i altrament mentider... no tornaré a beure mai més (G.)

lunes, 28 de mayo de 2007

Mr. Floppy

No podia començar d'una altra manera...

Us havia de mostrar unes petites perles de la saviesa d'aquest personatge que em van guiar en els difícils anys de la meva joventut. Perque si el Mestre Ioda és a Luke Skywalker, Gandalf és a Frodo i el Mestre Po és al Pequeño Saltamontes, Mr. Floppy és a mi (A).



Pels poc afortunats que no el conegueu, us informo que Mr. Floppy és el conill (encara que moltes vegades hem tingut llargues discusions metafísiques sobre si era un conill o no).

domingo, 27 de mayo de 2007

Any 0, hora 0, entrada nº1.

Després de molt temps de plantejar-nos quins motius pot tenir la gent per escriure un blog propi, i no haver trobat cap resposta, hem decidit crear el nostre propi quadern. Hi volem reflexar les desparramades mentals, les fotos, els records de viatges i donar-vos a conèixer les troballes que haguem fet en aquests mons virtuals.